Kroužky Akce Kalendář GDPR Tábory Fotogalerie Projekty Kontakty Zaměstnanci Úřední deska Archiv Kariéra Damián online facebook instagram Můj účet

Pololetní prázdniny s DDM DAMIÁN

 

Na prázdniny jako takové lze nahlížet ze dvou stran. Pro děti je to většinou strana radostná, kdy mohou hodit tašku s učením do kouta, pro rodiče to může znamenat i spoustu starostí se zajištěním hlídání. Právě pro děti, o které se nemá kdo postarat, připravil Dům dětí a mládeže program o pololetních prázdninách, které připadly na pátek 2. 2. 2018.

V dopoledních hodinách zavítal do DDM „Geomag na cestách“. Děti měly možnost pohrát si s touto moderní magnetickou stavebnicí, která obsahuje dva základní prvky – magnetickou tyčinku a ocelovou kuličku. K tomu ještě barevné plastové panely – výplně.
Z toho všeho dohromady vznikaly modely podle doporučených návodů, ale také dle fantazie malých stavitelů – pod odborným vedením lektorky Jany Balvínové.  Děti mohly zhotovit cokoliv, protože síla magnetů udrží i velké stavby. Takto vznikly různé věže, geometrické obrazce, tělesa, koule atp.
Po kreativním dopoledni se všichni společně přemístili do místního Kina Lanškroun, kde mohli sledovat dobrodružství malých poníků v muzikálové pohádce „My little pony“ a držet tak palce hlavním hrdinům, aby vše dobře dopadlo.
Prázdninové nabídky DDM DAMIÁN využilo téměř 70 zájemců.

 

DDM DAMIÁN