Kroužky Akce Kalendář GDPR Tábory Fotogalerie Projekty Kontakty Zaměstnanci Úřední deska Archiv Kariéra Damián online facebook instagram Můj účet

S KAMÍNKEM NA VÝLET

S KAMÍNKEM NA VÝLET ???‍♀️?
Naše letní prázdninová hra pro celou rodinu skončila a nám nezbývá nic jiného než Vám všem poděkovat za zapojení se a odměnit vítězné kamínky, které nás ze 78 zaslaných nejvíce zaujaly.?? Soutěžní kategorie a jejich vítěze najdete na konci tohoto příspěvku.??
Nejdříve nám ale dovolte poděkovat. Moc děkujeme úplně všem, kteří si přišli k nám do DDM a kamínek si vzali a uložili. Byly to skvělé dva měsíce, udělalo nám ohromnou radost, že Vás naše rodinná hra bavila a že se Vás tolik zapojilo. Hltali jsme každé místo?, které jste nám zaslali a záviděli kamínkům, kam všude se podívaly.?
Kamínky cestovaly po celé naší vlasti ??, podívaly se ale i na Slovensko, do Polska, Rakouska, Maďarska, Chorvatska, Itálie, do dalekého Tuniska, Skotska a po uzávěrce nám přišla fotka kamínku až z Jordánska. Cestovaly tedy hned po třech světadílech ? – Evropě, Africe a Asii. Na památku zde necháváme celé album, abychom se k němu mohli vracet. A taky jsme se rozhodli, že bychom mohli ze všech fotek uspořádat výstavu, co říkáte?? Ale pšššt ?, to je zatím tajné.?
SEZNAM KATEGORIÍ A VÍTĚZOVÉ ?:
? Nejoriginálnější pojetí:
ŽABÍ RÁJ ?
? Nejdelší vzdušná vzdálenost:
JEZERO LOCH NESS ?, Skotsko
? Místo, které nejvíce zaujalo zde na FB:
MINIEUROLAND ??, Polsko
? S kamínky nejvíce výletovaly:
ELIŠKA A LUCINKA MARKOVY ?‍?‍?‍? – za léto vyvezly 14 kamínků
? Kamínek největší cestovatel:
ČERVENÝ PAVOUČEK ?️ – cestoval z Lanškrouna do Chorvatska na ostrov Vir, odtud máme fotku, poté ho někdo převezl zpět do jižních Čech a přes Znojmo se dostal zatím do posledního místa, o kterém víme – do obce Kravsko ?
Na fotografie zaslaných kamínků se můžete podívat zde:
S kamínkem na výlet – DDM DAMIÁN, Lanškroun – album na Rajčeti (idnes.cz)