Kroužky Akce Kalendář GDPR Tábory Fotogalerie Projekty Kontakty Zaměstnanci Úřední deska Archiv Kariéra Damián online facebook instagram Můj účet

Vítáme prázdniny

Dům dětí a mládeže DAMIÁN uvítal hlavní prázdniny prostřednictvím tří výletů, které připravil pro zájemce ve dnech 2. – 4. 7. 2018.
Skvělý zážitek měli ti, kteří se přihlásili na výlet do DinoParku ve Vyškově. Dinovláčkem
se dopravili do minulosti.  Potkávali různé druhy dinosaurů. Ti se hýbali a vydávali zlověstné zvuky,
až z nich šel strach. Po zhlédnutí těchto prehistorických zvířat v životních velikostech se opět vrátili vláčkem do další části parku –  ZOO parku, který je zaměřen na současná, především zdomácnělá zvířata.
Dalším návštěvním místem byl Fajnpark v Chlumci nad Cidlinou.
Hopsálkov, Dinoprales, Hmyzákov, Zookoutek, Bosov, elektrická autíčka, elektrická vozítka, trampolíny – to je jen malý výčet toho, co mohli vidět a prožít zájemci o tento výlet.
Jedním slovem: poznání, zábava, relaxace, radost.
Třetí výlet byl zacílen na Mladečské jeskyně. Přírodě trvalo hodně dlouho, než pro nás přichystala krásnou krápníkovou výzdobu těchto jeskyní. Ti, kteří tento úkaz viděli poprvé, byli určitě překvapeni. Kdo už toto místo znal, věděl, že stojí zato je vidět znovu.
Jeskyně všechny příjemně zchladily. Zato při návštěvě dopravního hřiště v Mohelnici,
kde se odehrávala další část výletu, se při jízdě na šlapacích autíčkách řádně zapotili.
Těmito výlety Dům dětí a mládeže DAMIÁN odstartoval sérii prázdninové činnosti v podobě příměstských táborů, které probíhají a budou probíhat po celou dobu letních prázdnin.