Kroužky Akce Kalendář GDPR Tábory Fotogalerie Projekty Kontakty Zaměstnanci Úřední deska Archiv Kariéra Damián online facebook instagram Můj účet

CYKLISTICKÉ ZÁVODY

CYKLISTICKÉ ZÁVODY

U haly Bóži Modrého v Lanškrouně se 12. června 2019 konal 29. ročník Cyklistického závodu dětí a mládeže. Všech 49 závodníků si za své výkony zaslouží opravdu velké uznání, protože v tento horký den dojet do cíle soutěže, bylo opravdu velkým sportovním výkonem. Akce se konala pod záštitou hejtmana Pardubického kraje Martina Netolického a hlavním pořadatelem v Lanškrouně byl Cyklistický klub Lanškroun z. s. .

Lanškrounský závod je zařazen do seriálu Hledá se vítěz a tyto cyklistické závody budou dále pokračovat v Žamberku, České Třebové a Srubech. Velké finále soutěže Hledá se vítěz, bude na plovárně ve Vysokém Mýtě v sobotu 21. 9. 2019.

Již tradičně prezenci tohoto závodu měly na starosti pracovnice DDM DAMIÁN a měly tak možnost vidět naprosto perfektní lanškrounskou organizaci tohoto cyklistického závodu dětí ze základních škol v Pardubickém kraji.

Děkujeme všem pořadatelům za jejich výbornou organizaci a dětem za skvělé výkony, které předvedly! Příští rok se všichni rádi setkáme na jubilejním již 30. ročníku této soutěže.

 

Iva Skalická