Kroužky Akce Kalendář GDPR Tábory Fotogalerie Projekty Kontakty Zaměstnanci Úřední deska Archiv Kariéra Damián online facebook instagram Můj účet

Náš doprovodný program k výstavě Nejkrásnější vajíčko Lanškrounska

Náš doprovodný program k výstavě Nejkrásnější vajíčko Lanškrounska
Jubilejní 10.ročník této krásné velikonoční akce začíná již dnes ve 14 hodin v lanškrounském Domově pro seniory.???
Letos se podílíme na doprovodném programu a na dnešní odpoledne jsme pro děti připravili soutěž, ve které mohou vyhrát sladkou odměnu.??? O co v soutěži půjde? Zvolili jsme samozřejmě jarní a velikonoční téma. Na kartičku napíšete 6 odpovědí poznávacího úkolu a také budete házet na cíl.? Jakmile soutěž splníte, dostanete čokoládové vajíčko? a Vaše kartička půjde do velkého slosování, které proběhne v příštím týdnu a ve kterém budete moct vyhrát hlavní cenu.?
Od pondělí do středy potom budeme od 9 do 13 hodin zase soutěžit a také budeme v dílničkách, kde si budete moct vyrobit velikonoční dekorace – papírovou slepičku, zajíčka z vařečky, zápichy a velikonoční pracovní listy.????
Nalaďte se na Velikonoce a dorazte! Na všechny návštěvníky se moc těšíme.?
Držíme také všem palce v hlavní soutěži Nejkrásnější vajíčko Lanškrounska. V porotě zasedne i naše Lenka.? Ať vyhraje opravdu to nejkrásnější, ač tušíme, že rozhodování určitě nebude lehké.?