Kroužky Akce Kalendář GDPR Tábory Fotogalerie Projekty Kontakty Zaměstnanci Úřední deska Archiv Kariéra Damián online facebook instagram Můj účet

Pobytový tábor VÝLETOVÝ

Pobytový tábor VÝLETOVÝ
pobytový tábor VÝLETOVÝ ???
Po řadě příměšťáků pro Vás máme ochutnávku z tábora klasického, jak ho všichni známe.? Pěkně v chatkách, s přespáváním a pořádným dobrodružstvím.?
Na pobytovém táboře v Areálu zdraví a sportu v Dolní Čermné se hned první den našel velmi starý deník z konce 18. století.? Patřil bohatému sedlákovi jménem Franz Tschepen, který je pochován na místním hřbitově a který do deníku ukryl záznamy svého života. Děti deník našly a musely ho rozluštit. Každý den tak chodily nejenom po stopách sedláka Čípy, jak mu místní přezdívali, ale užily si i plavání v bazénu, hraní minigolfu, vytvoření vlastní vzpomínkové knížky nebo třeba večerní diskotéku a opékání párků.?
Tento tábor byl opravdu takový, na který jsme všichni zvyklí, spousta zážitků, turistika, spaní v chatičkách, zábava. Dětem se tábor tak moc líbil, že si slíbily, že se příští rok všichni společně vrátí a budou pokračovat v dobrodružství.?
? úplně všechny fotky z tábora najdete tady:
https://damianlanskroun.rajce.idnes.cz/tabor_POBYTOVY…/