Kroužky Akce Kalendář GDPR Tábory Fotogalerie Projekty Kontakty Zaměstnanci Úřední deska Archiv Kariéra Damián online facebook instagram Můj účet

Na lyže s Damiánem

DDM DAMIÁN, Lanškroun pořádá v zimě 2024 akci NA LYŽE S DAMIÁNEM. Hlavním partnerem a mecenášem této akce je obec Rudoltice a finančně se na akci podílí i město Lanškroun.

Odjezd autobusem do Čenkovic je z Lanškrouna v 11.45 hod. z ulice 5. května (u kostela sv. M. Magdalény) v Lanškrouně nebo od školy v Rudolticích bude vždy v 11:30 hod. Návrat bude přibližně v  15:50 hod. na ulici 5. května v Lanškrouně nebo v 16:00 hod. ke škole v Rudolticích.

Finanční spoluúčast dětí z Lanškrouna a okolí bude 280,- Kč na 1 akci a pro děti z Rudoltic a z rudoltické školy bude 150,-Kč.

Pedagogický doprovod a lektoři výuky lyžování jsou na zájezdu zajištěni. S sebou: kartičku zdravotní pojišťovny, kopii o  seřízení lyží, vlastní lyže, hůlky, helmu, rukavice, vaky na lyže a lyžáky (ne igelitové či jiné tašky), teplé oblečení a obuv, malé kapesné, svačinu a pití. V případě nejasností volejte na tel. 776221738.

Děti lyžují VŽDY pouze s lektory bez rodičů!!

Přihlásit se můžete zde:

https://ddmlanskroun.leprikon.cz/akce/